Nr. înregistrare CMR: 3664/26.04.2023
Către: CMJ din județele aflate în centrul zonal București și Bacău (definite mai jos) 

recruiters checking candidate during job interview

Stimate colege/Stimați colegi, 

Conform Protocolului de colaborare încheiat de Colegiul Medicilor din România cu Instituția Avocatul Poporului, privind colaborarea în vederea realizării responsabilităților prevăzute de Legea nr. 35/1997, republicată, vă informăm că în perioada 24 aprilie – 26 mai 2023, Instituția Avocatul Poporului organizează concurs de angajare pentru ocuparea a două posturi vacante de execuție de consilier – specialist medic, pe durată nedeterminată de timp, cu timp normal de lucru de 8 ore/zi, 5 zile/săptămână, în cadrul Domeniului privind prevenirea torturii și a altor pedepse ori tratamente cu cruzime, inumane sau degradante în locurile de detenție, după cum urmează:

  • pentru structura centrală/Centrul zonal București: 1 post consilier – specialist medic
    • Centrul zonal București cuprinde județele: Buzău, Călărași, Constanța, Dâmbovița, Giurgiu, Ialomița, Ilfov, Prahova, Teleorman și Tulcea.
  • pentru structura teritorială/Centrul zonal Bacău: 1 post consilier – specialist medic
    • Centrul zonal Bacău cuprinde județele: Bacău, Botoșani, Brăila, Galați, Iași, Neamț, Suceava, Vaslui și Vrancea

Termenul limită pentru depunerea dosarelor de înscriere la concurs este 8 mai a.c. (v. detalii în cuprinsul Anunțului).

Vă rugăm să transmiteți Anunțul și Fișa postului (v. alăturat) către membrii colegiului teritorial pe care îl reprezentanți, fie prin publicarea pe website-ul propriu, fie prin orice alte mijloace de comunicare pe care le considerați adecvate.
Anunțul publicat pe website-ul CMR poate fi regăsit AICI.